Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
building-property-protection

Φύλαξη κινητής & ακίνητης περιουσίας

24ωρες επανδρωμένες φυλάξεις σε όλη την Κύπρο που διασφαλίζουν την προστασία τόσο της περιουσίας σας όσο και των αγαπημένων σας προσώπων.

vip-protection-services

Προστασία & συνοδεία φυσικών προσώπων

Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει με διακριτικότητα τη συνοδεία και προστασία πρόσωπων υψηλού κινδύνου, παρέχοντας πλήρη αίσθηση ασφάλειας 24×7.

event-management-security

Φύλαξη & διαχείριση εκδηλώσεων – ιδιωτικών πάρτι

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση κάθε πτυχής της εκδήλωσής σας παρέχοντας ποιοτικό προσωπικό ασφαλείας που ικανοποιεί με επιτυχία όλες τις ανάγκες σας.

spaces-parking-security

Έλεγχος διακίνησης κοινού σε ιδιωτική περιουσία & χώρους στάθμευσης

Εποπτεύουμε την ομαλή κινητικότητα εντός της οριοθετημένης εγκατάστασης και απομακρύνουμε εκτός αυτής άτομα χωρίς εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

patrol-services

Υπηρεσίες Περιπολίας (Patrol) 24/7

Με προγραμματισμένες και κατά περίπτωση περιπολίες εποπτεύουμε κάθε δραστηριότητα και αποτρέπουμε ενδεχόμενα κλοπής ή βανδαλισμού του φυλασσόμενου χώρου.

monitoring-services

Κέντρο Λήψεως Σημάτων και Εικόνας 24/7

Με αδιάλειπτη 24ωρη λειτουργία, το ΚΛΣ λαμβάνει σήματα από τα εγκατεστημένα συστήματα συναγερμών των πελατών μας, τα οποία διεκπεραιώνονται με αμεσότητα και ακρίβεια.

Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας & πυρόσβεσης (security systems-fire-cctv)

Τα συστήματα που εγκαθιστούμε προέρχονται από κορυφαίους, αξιόπιστους και αναγνωρισμένους διεθνείς οίκους κατασκευής συστημάτων ασφαλείας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες, μελέτη & εφαρμογή σχεδίων ασφαλείας

Συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη μελετώντας όλα τα θέματα ασφαλείας και προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις και βέλτιστους τρόπους αντιμετώπισης.